نیمی از درآمد اروپایی‌ها صرف برق و گاز می‌شود-راهبرد معاصر

نیمی از درآمد اروپایی‌ها صرف برق و گاز می‌شود

مدیران شرکت‌های بزرگ نفتی معتقدند اگرچه ممکن است اروپا زمستان پیش رو را کم دردسر پشت سر بگذارد، اما کار اتحادیه اروپا در تأمین گاز در زمستان بعدی بسیار سخت‌تر خواهد بود. از سوی دیگر همین حالا نیمی از درآمد مردم اروپا صرف پرداخت قبوض برق وگاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، مدیران شرکت‌های بزرگ نفتی و گازی هشدار دادند که اگرچه ممکن است اتحادیه اروپا برای زمستان پیش رو شرایط نسبتا خوبی داشته باشد اما خطر واقعی نسبت به کمبود گاز برای زمستان سال آینده است.

به خاطر کاهش واردات گاز از روسیه کشورهای اروپایی با یک بحران بی‌سابقه در حوزه انرژی مواجه شده‌اند. کمبود نفت و گاز و تورم سر به فلک کشیده، دست به دست هم داده و باعث بحران افزایش شدید هزینه‌های زندگی در این اتحادیه شده است.

راسل هاردی، مدیرعامل شرکت ویتول، می‌گوید: در حالی که همه نگرانی‌ها معطوف به کمبود انرژی در زمستان پیش روست، اما چیزی که باید واقعا نگران آن بود،‌ زمستان سال آینده است.

وی در یک کنفرانس در ابوظبی گفته است؛ ما زمستان سختی پیش رو داریم و پس از آن هم یک زمستان سخت‌تر در سال آتی خواهیم داشت؛ چراکه میزان انرژی در دسترس اروپا در نیمه نخست سال 2023 بسیار کمتر از میزان آن در نیمه نخست سال 2022 خواهد بود.

برنارد لونی، مدیرعامل شرکت بریتیش پترلیوم، هشدار داده که‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ قیمت برق و گاز به شدت افزایش یافته و تقریبا به نقطه‌ای رسیده که بسیاری از خانوارها توان پرداخت آن را ندارند.

وی می‌گوید: در بسیاری از موارد نیمی از درآمد خانوارها یا حتی بیشتر صرف پرداخت پول برق و گاز می‌شود.

لونی هم معتقد است که زمستان سال آینده برای اروپا چالش‌برانگیزتر از زمستان امسال خواهد بود.

اگرچه اتحادیه اروپا توانسته ذخایر گازی خود را تا 90 درصد ظرفیت پر کند، اما بخش قابل توجهی از این گاز از روسیه وارد شده است. مشکل اینجاست که اتحادیه اروپا در حال سرعت بخشیدن به روند کنار گذاشتن گاز روسیه است و قرار است واردات از مسکو صفر شود.

کلودیو دسکالزی، مدیرعامل شرکت نفتی انی ایتالیا، نیز گفت‌: مشکل زمستان امسال نیست. در واقع این زمستان سال آینده است که بحرانی خواهد بود؛ چراکه ما دیگر به گاز روسیه دسترسی نخواهیم داشت.

با توجه به افزایش تقاضا در چین به عنوان یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان گاز در جهان و رشد شدید قیمت LNG، مدیران شرکت‌های نفتی و گازی نگران شورش و ناآرامی در کشورهای اروپایی هستند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده